Den kraftige funksjonen til utendørs fullfarge LED-skjerm.

Den kraftige funksjonen til utendørs fullfarge LED-skjerm.
Den utendørs fullfarge LED-skjermen har egenskapene til høy gråskala, høy oppdateringsfrekvens og høy bildeskiftehastighet, noe som gir en naturlig, jevn og komfortabel visuell opplevelse;samtidig kan SMD chip lampe perle design forhindre at skjermen sitter fast, uskarpt, etc. fenomen, gjøre fargen mer enhetlig, ingen modularisering, presentere et komplett, fint og delikat storskjermbilde, og realisere nøyaktig visning av materiell informasjon som temaet for konferansen og reklamevideoen.Funksjonen for høy skjermlysstyrke sikrer at den store skjermen kan vises tydelig i alle værsituasjoner, og skaper fantastiske visuelle effekter.

Ved hjelp av den innebygde LED-videoprosessoren kan den realisere signalkonvertering, konvertere eksterne bildesignaler til signaler som kan aksepteres av fullfarge LED-skjermen, og enkelt realisere bildeopptak, bildeforstørrelse, bilde- og tekstoverlegg. , fade inn og fade ut, ingen LED-skjerm.Ulike former for visningsfunksjoner som sømbytte, synkron oppfølging osv., er mer tilrettelagt for at arenaene kan vise innholdet i e-sport og ulike kultur- og underholdningsaktiviteter på en mer fleksibel, mangfoldig og intelligent måte, og stille ut e-sportaktiviteter i lokalet og fremme merkevarekulturell utveksling.har stor betydning.
Installasjon og vedlikehold er alltid i fokus for brukernes oppmerksomhet.Utendørs P4-lysdioden med liten tonehøyde valgt av Linsen Video for lokalet vedtar standardisert og serialisert design.Hvis det er unormal lyspunkt eller modulskade under bruk, kan den skadede modulen demonteres direkte og erstattes, noe som sparer mye penger.Ettervedlikeholdskostnader.

Samtidig er lysdiodene med liten tonehøyde laget av lett og tynt magnesium-aluminiumslegeringsmateriale, kombinert med det høye beskyttelsesnivået på IP65 og IP54 foran, selv i regnvær, kan det effektivt forhindre regn og vann, beskytte modulkretsen, og unngå lekkasje og kortslutning.;Når den møter høytemperaturvær, kan den også lede varmeavledning gjennom metallledning, noe som i stor grad forbedrer produktets varmeavledningshastighet og unngår kroppsoppvarming forårsaket av langvarig drift.
Som fjerde generasjons fremvoksende media, kombinerer lysdioder med liten tonehøyde høyoppløselig bildebehandling, naturlige og delikate farger, visning av video og tekst og brede visningsvinkler.De møter markedets krav med god stabilitet og kraftig ytelse.


Innleggstid: 20. juli 2022